Omkodning

Omkodning af dine låse er altid en god ide

Indbrudstyve arbejder helst lydløst, effektivt og i skjul. Heldigvis er der flere ting, du kan gøre, så de mister lysten til at begå indbrud hos dig.

Når man flytter ind i et hus eller en lejlighed, vil man gerne være sikker på, at man som ny ejer eller lejer er den eneste, der har adgang til boligen. Men både hus og lejlighed har en forhistorie, og det er aldrig helt til at vide, hvor mange nøgler der er i omløb, om der er lavet ekstra kopier, og hvor mange der er afleveret ved overtagelsen af boligen.

Du kan optimere sikkerheden og trygheden i dit hjem med nye manuelle og elektroniske låse, alarmsystemer samt sikre vinduer og døre. Der er mange muligheder for, at du føler dig tryg og sikker i dit hjem.

Nøglefrihed med kodelås.
Med elektroniske kodelåse slipper du for afhængigheden og overblikket over nøgler til din private ejendom. Både familie, venner og servicefolk kan få adgang til huset, uden at der skal sættes flere nøgler i omløb, og du kan selv installere en brugerdefineret kode.

Kort sagt: med kodelåse går både sikkerhed og hverdagens fleksibilitet op i en højere enhed.

Sikring af døre og vinduer.
Du kan vælge mellem et større udbud af elektroniske kodelåse til både døre, vinduer og terrassedøre, som diskret kan indgå i hjemmets indretning og stil. Er uheldet ude, og har en tyv tvunget sig adgang til din private ejendom, så kan kodelåse og kodegreb også være en ekstra sikring for, at tyven får blokeret hurtige flugtveje.
På den måde kan tyven lettere tilbageholdes og pågribes.

Tag en ekspert med på råd.
Vores låsesmede tilbyder at gennemgå boligens sikkerhedsinstallationer. Her får du en grundig gennemgang af boligens præventive indbrudsforhold, og forslag til hvordan du kan optimere med nye låse og alarmsystemer.
Sammen kan I skræddersy en løsning, som passer lige præcis til dig og din bolig.

At få omkodet/omstillet sine låse, er en billig måde at få nye nøgler til ens låse og derved er man altid klar over hvem der har adgang til ens hjem.

Kontakt Kystens Låseservice ApS for et uforpligtende tilbud.

 
 

DORMA RS 8

Michael Andersen - 106_m
Har du spørgsmål eller brug for vejledning?
Kontakt os her
30 962 962
salg@kystenslaase.dk
Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.