Warning: Constant WP_CACHE already defined in /customers/a/c/b/kystenslaase.dk/httpd.www/wp-config.php on line 9 Låsesystemer | Kystens Låseservice | Midt & Nordsjælland

Låsesystemer

Låsesystemer er yderst gense i erhverv og offentlige regi

Låsesystemer er yderst gense i erhverv, offentlige regi & etage-ejendomme.

Ordet “Låsesystem” er en indikation af høj sikkerhed på cylinder & tromle delen, patenteret nøgler i x antal år samt sikkerheden ved, at alle låsesystemer er opbygget og registeret i computersystem.

Erhverv:
Låsesystemer er for alle typer virksomheder, store som små.
Som ses på billedet til højre, kan man opdele de enkelte cylindre således, at kun den RØDE nøgle, kan åbne butikken, men den BLÅ kun kan bruges indvendigt osv.
Dette vejleder vi selvfølgelig om og tager en snak om lige præcis “jeres” behov.

Etage-ejendom:
I en boligforening med eksempelvis 12 lejligheder, kan man have én lås i en opgangsdør hvor alle beboernes nøgler passer i.
Beboerens nøgle virker dog kun i den respektive lejlighed som de bor i,  samt tilhørende postkasse og kælderrum. Systemlåse kan altså styres ved individuelle adgange, en nøgle til alle beboerens adgange.

 
system-nøgle

Ruko Låsesystemer:

Merkur 401

Merkur 401 er et patenteret låsesystem med høj sikkerhed, nøglekontrol og fuld fleksibilitet.

Låsesystem-universet vil ændre sig løbende – for patenter udløber samt nye teknologiske muligheder opstår.

Merkur 401, er placeret i vores næsthøjeste sikkerhedskategori (kategori 4), som er et godt sikkerhedsniveau.
Assa Abloy – Merkur 401 er velegnet til boligforeninger, sportsklubber, sommerhuse mv., og kan med fordel erstatte ældre serier som 500 og 600 systemer.

Teknologien bag: 

Merkur 401 er baseret på en ny teknologi for låsecylindre, der består af 6 styk overstifter og 6 styk understifter, hvor understifterne har dobbeltkode.

Derudover er nøgler og cylindre udformet, så de kan monteres med godkendte sikkerhedslåse og andre beslag.
Dette gør, at man får den ideelle løsning samt et højt sikkerhedsniveau. Merkur 401, giver mulighed for at opbygge et helt individuelt låsesystem, helt som kunden ønsker – og dette uden at gå på kompromis med fleksibiliteten.

Triton 501

Høj sikkerhed i et låsesystem er altafgørende

Triton 501 er udviklet med helt ny patenteret nøgleprofil og sammen med den specielle sidekode mekanisme, sætter det nye standarder for sikkerhedsniveauet.

Triton 501 er patenteret, hvilket betyder, at der ikke kan fremstilles uautoriserede nøgler.
En del af sikkerheden er også, at tromlen har en paracentrisk udformning som dermed udgør en stor del af dirke-sikkerheden.

Man kan Via et softwareprogram, administrere udlån af nøgler og registrere når de er kommet retur. Derudover har hver enkel Triton 501 nøgle, sin egen unikke nøglekode, så hver enkelte bruger kun behøver én nøgle.

Tre sikkerhedsniveauer i samme låsesystem.

Som udgangspunkt i et Triton 501 låsesystem, er naturligvis højsikkerhed cylindre, som selvfølgelig opfylder de højeste krav.

Derudover kan der også indgå Triton 401 cylindre med næsthøjeste sikkerhed.
De cylindre kan anvendes til lokaler, som ikke har brug for sikring i højeste klasse.

 

 

 
 
 
 
 
 
 

CLIQ

Låsesystem kombineret med adgangskontrol

CLIQ Triton 501+ indeholder samme mekanik som Triton 501, men derudover er der indbygget elektronik, som giver en unik bekvemlighed for medarbejdere og administrator af systemet.

CLIQ bygger på det mekaniske låsesystem Triton 501, der ligger i højeste klasse, sikkerhedsmæssigt indenfor mekanisk sikring.
De døre, der har brug for højere sikkerhed, udstyres med CLIQ cylindre, mens døre der ikke har det samme sikkerhedsbehov udstyres med traditionelle Triton cylindre. CLIQ nøgler kan i sådan et system både åbne CLIQ® cylindrene, men også Triton cylindrene.

Cylindrene skal blot monteres i døren og bruger ikke strømforsyning eller batterier.
Cylindrene får strøm fra nøglerne, der er udstyrede med batterier.

Den elektroniske programmering af CLIQ nøglerne, giver adgang for personer eller grupper, ligesom i adgangskontrolsystemer. Programmering af nøgler foregår centralt på en  computer med speciel software og en programmeringsenhed.

 
 
 
Låsesystemer

DORMA RS 8

Dorma RS-8 er et låsesystem i højeste sikkerhedsniveau indenfor låsesystemer. Godkendt og patenteret indtil 2023, så du er sikret mod nøglekopiering.
RS8 Låsesystemet er udviklet med 8 aksial stiftkanaler i to linier, samt 3 kontrol spor.
RS8 låsesystemer er meget velegnet til store låsesystemer i alle slags byggerier, såsom Domiciler, Hoteller, boligforeninger, institutioner, Private hjem osv.

 

Abus - Zolit / Vitess / Bravus

Abus låsesystemer er udviklet i høj sikkerhedsklassefisering i 3 niveauer.

Zolit 
Private hjem med høj sikkerhed og patenteret frem til 2034.

Bravus 
Private hjem med højeste sikkerhed.
De ny-udviklet cylindre med 10-stifter og vendbare nøgler.

Vitess 
Serie til Erhverv, boligforeninger, institutioner.
Serien er udstyret med patenterede Intop-nøglesystem, som stopper nøglen i den rette position. Ved brug af  uautoriseret nøgler, betyder det, at nøglen ikke blive standset i det rette skæringspunkt og cylinderen vil ikke åbne. Intop-systemet er patenteret indtil 2034.

Det vil derfor altid være muligt, at få et låsesystem som er tilpasset til netop dit sikringskrav

Med et kopibeskyttet låsesystem forhindrer du ulovlig kopiering af nøgler, hvis disse skulle falde i de forkerte hænder.
Ved at investere i kopibeskyttede nøgler kan du undgå, at uvedkommende får adgang til din bygning, virksomhed eller privatbolig.
Patenterede låsesystemer er af stor betydning for nøglekontrol og nøglekopiering, eftersom et sådant låsesystem ikke må kopieres uden tilladelse fra patentindehaveren.

Vi forhandler flere typer låsesystemer blandt andet Ruko, Dorma & Abus systemer af høj kvalitet, der imødekommer forskellige sikringskrav.

Hos Kystens Låseservice ApS, hjælper vi dig gerne med at vælge en sikker og behovstilpasset løsning.

BG art key
Har du spørgsmål eller brug for vejledning?
Kontakt os her
30 962 962
salg@kystenslaase.dk
Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.