Låsesystemer

Låsesystemer er yderst gense i erhverv og offentlige regi

Låsesystemer er yderst gense i erhverv og offentlige regi.

Vi forhandler flere typer låsesystemer blandt andet Ruko, Dorma & Abus systemer af høj kvalitet, der imødekommer forskellige sikringskrav.

 

Ruko Låsesystemer:

system-nøgle

Merkur

Merkur 401 er et patenteret låsesystem med god sikkerhed, nøglekontrol og fuld fleksibilitet. At vi vælger at navngive vores låsesystem med navnet Merkur 401, er opstået af vores ønske om hele tiden at udfordre det eksisterende og have ambitioner om at gøre det lidt bedre. ASSA ABLOY-universet vil ændre sig løbende – for patenter løber ud, nye teknologiske muligheder opstår, og vi bliver hele tiden klogere.

Nummeret 401 henviser til Merkur’s placering i vores sikkerhedsbarometer. Merkur er placeret i vores næsthøjeste sikkerhedskategori (kategori 4), som er et godt sikkerhedsniveau. Merkur 401 er velegnet til boligforeninger, sportsklubber, sommerhuse mv., og kan med fordel erstatte ældre låsesystemer som Serie 500 og Serie 600.

Teknologien bag låsesystemet

Merkur 401 er baseret på en ny teknologi for låsecylindre, der består af seks over- og understifter, hvor understifterne har dobbeltkode og er vinge-guidede.

Derudover er nøgler og cylindre fra låsesystemet udformet, så de kan anvendes med godkendte sikkerhedslåse og -beslag, hvilket gør, at den samlede løsning får et højt niveau af sikkerhed. Merkur 401 giver mulighed for at opbygge et låsesystem helt efter ønske – uden at det er nødvendigt at gå på kompromis med fleksibiliteten.

Triton

Høj sikkerhed i et låsesystem er altafgørende

Det er to faktorer som er afgørende når det angår sikkerheden i et låsesystem. Konstruktionen skal være sikker, og der skal være styr på nøglerne. Triton 501 er konstrueret efter ambitionen om at gøre det lidt bedre og udfordre den eksisterende teknologi. Derfor har vi udviklet en helt ny patenteret nøgleprofil, og sammen med den specielt udviklede sidekodeanordning sætter det nye standarder for sikkerhedsniveauet.

Samtidig er Triton 501 patenteret, og det at låsesystemet er patenteret betyder også, at der ikke kan fremstilles uautoriserede nøgler. Derudover består en del af sikkerheden også af, at tromlen har en paracentrisk udformning. Det betyder, at profilen er skåret således, at den går ind over centerlinjen og dermed udgør den en stor del af dirke-sikringen.

Det er enkelt at bevare nøglesikkerheden og bevare et godt overblik, så man ved, hvem der har nøgler til hvad. Via et softwareprogram kan man administrere udlån af nøgler, og registrere når de kommer retur. Dermed kan den høje sikkerhed bevares hele tiden. Derudover har hver enkel Triton 501 nøgle sin egen unikke nøglekode – og hver enkel bruger skal kun have én nøgle.

Tre sikkerhedsniveauer i samme låsesystem.

Udgangspunktet i låsesystemet er en Triton 501 højsikkerhedscylinder, som selvfølgelig opfylder de højeste krav i henhold til EN 1303 og mere end det.

Låsesystemet kan forsynes med en CLIQ Triton 501+ overbygning, som giver en konstant høj sikkerhed. CLIQ Triton 501+ indeholder samme mekanik som Triton 501, men derudover er der indbygget elektronik, som giver en unik bekvemlighed for medarbejdere og administrator af systemet. I Remote-udgaven er det også muligt at styre nøglerne på afstand via en computer.

Derudover kan der også indgå cylindre med næsthøjeste sikkerhed, som hedder Triton 401. De cylindre kan anvendes til lokaler, som ikke har brug for sikring i højeste klasse. Dermed er Triton 501 en omkostningseffektiv løsning, hvor hver enkel bruger kun har brug for én nøgle.

 
 
 
 
 
 
 

DORMA RS 8

Dorma RS-8 er det ideelle låsesystem med det højeste sikkerhedsniveau der kan opnåes indenfor låsesystemer. Godkendt i henhold til DS/EN 1303 6/2 og med et patent som løber helt frem til år 2023, er du sikret mod nøglekopiering langt ud i fremtiden. Dette giver dig høj komfort og tryghed. Med den unikke teknik får du et låsesystem med alle de fordele og egenskaber der kan forlanges af et moderne og patenteret låsesystem. Med 8 aksial stiftkanaler i to linier, samt 3 forskudte kontrol spor åbnes op for helt nye beskyttelse og sikkerhedskrav. På RS-8 systemet har man valgt at ligge ”sidebjælken” i nøglen. Dette gør, blandt andet, at nøglen bliver ekstra modstandsdygtig overfor brud. RS8 låsesystemer er meget velegnet til store og komplekse låsesystemer i alle slags byggerier som for eksempel, Domiciler, Hoteller, Kulturhuse, Museum, Private hjem osv. Alle systemer små som store bliver leveret med et sikkerhedskort som giver dig yderlig sikkerhed.

CLIQ

Låsesystem med sikkerhed og fleksibilitet

Et ASSA ABLOY CLIQ® system er baseret på en mekanisk nøgle tilført elektronik for at give endnu højere sikkerhed. Med et CLIQ® system får du dermed en velkendt mekanisk nøgle, men også fleksibiliteten og sikkerheden fra elektronisk adgangskontrol.

CLIQ® bygger på ASSA ABLOYs mekaniske låsesystem Triton 501, der ligger i top sikkerhedsmæssigt indenfor mekanisk sikring. Med et CLIQ® system har du derfor den unikke mulighed for at kombinere mekaniske nøgler med elektroniske nøgler i ét og samme system. Således kan de døre, der har brug for højere sikkerhed udstyres med CLIQ® cylindre, mens døre der ikke har det samme sikkerhedsbehov udstyres med traditionelle Triton cylindre. CLIQ® nøgler kan i sådan et system både åbne CLIQ® cylindrene, men også Triton cylindrene.

ASSA ABLOY CLIQ® har i modsætning til andre elektroniske og elektromekaniske produkter ikke behov for ekstern strømforsyning, kabelføring mv. Cylindrene skal blot monteres i døren, hvorefter de er klar til brug. Dette skyldes, at cylindrene får strøm fra nøglerne, der er udstyrede med batterier.

Brugervenlighed og låsesystemer

Med CLIQ®-teknologien åbnes op for intelligente låsesystemer med total fleksibilitet, høj varig sikkerhed og stor vægt på brugervenligheden.

Den elektroniske programmering af CLIQ® nøglerne giver speciel adgang for personer eller grupper, som vi kender det fra elektroniske adgangskontrolsystemer. Programmering af nøgler foregår centralt via en almindelig computer med speciel software og en programmeringsenhed. Al information mellem programmeringsenheden og cylinderen udveksles via specielle programmeringsnøgler.

 
 
 
Låsesystemer

Det vil derfor altid være muligt, at få et låsesystem som er tilpasset til netop dit sikringskrav

Med et kopibeskyttet låsesystem forhindrer du ulovlig kopiering af nøgler, hvis disse skulle falde i de forkerte hænder.
Ved at investere i kopibeskyttede nøgler kan du undgå, at uvedkommende får adgang til din bygning, virksomhed eller privatbolig.
Patenterede låsesystemer er af stor betydning for nøglekontrol og nøglekopiering, eftersom et sådant låsesystem ikke må kopieres uden tilladelse fra patentindehaveren.

Hos Kystens Låseservice ApS, hjælper vi dig gerne med at vælge en sikker og behovstilpasset løsning.

BG art key
Har du spørgsmål eller brug for vejledning?
Kontakt os her
30 962 962
salg@kystenslaase.dk
Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.