Elektronisk låsesystem

Elektroniske Låsesystemer til offentlig og erhverv

Elektroniske låsesystemer er ideelle for virksomheden, der vil have et enkelt og nemt låsesystem. Med et elektronisk låsesystem får I et sikkert låsesystem, som er mere brugervenligt og mindre tidskrævende end det traditionelle låsesystem. 

 
Readers

Fordele ved et Elektronisk låsesystem:

Der er mange gode grunde til at skifte den gamle nøgle og låsesystem ud med et nyt. Fordelene ved et elektronisk låsesystem er mange, og her kan du se et udpluk af, hvorfor et elektronisk låsesystem er den optimale løsning til mange virksomheder.

Elektronisk låsesystem med muligheder

Med et elektronisk låsesystem slipper du helt for at gå rundt med et tungt nøglebundt. Du vælger blot, om dit elektroniske låsesystem skal kunne låses op med et kort, en chip eller en brik – herefter kan du blot anvende dette identifikationskort til at komme ind, hvor I har forbundet låsesystemet. Når en virksomhed vælger at beskytte bygninger og lignende med et elektronisk låsesystem, så er det med visheden om, at sikkerheden er i top, men der er stadig tænkt over brugervenligheden. Derudover slipper virksomheden for at bestille omkodning igen og igen, når en nøgle bliver væk. 

Skal din virksomhed have et elektronisk låsesystem? Eller ønsker du at høre nærmere om elektroniske låsesystemer, så kontakt os her

Salto elektronisk låsesystem

Hos Kystens Låseservice ApS forhandler vi blandt andet elektronisk låsesystemer fra SALTO. Med SALTOS udvikling inden for elektroniske låsesystemer er låsesystemet i topklassen, når det handler om brugervenlighed samt sikkerhed. Derudover kan SALTO låsesystemet kobles på allerede eksisterende låsesystemer og låsekasser, hvilket gør det nemt og billigt at installere SALTO elektrisk låsesystem. 

Et elektronisk låsesystem betyder desuden, at man som virksomhed kan skabe sig et nemt og hurtigt overblik over, hvem der har adgang til hvilke døre samt hvilke personer, der har brugt identifikationskortet hvor og hvornår. Det er derfor overskueligt at administrere, hvad der sker i ens virksomhed samt hvor mange, der har adgang til de forskellige døre. 

Har du brug for at høre mere om SALTO elektronisk låsesystem eller andre elektroniske låsesystemer, så er du velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak.

Salto-lås-med-brik

Elektronisk låsesystem, der matcher dine behov

Ønsker du et elektronisk låsesystem til din virksomhed, men har du svært ved at overskue, hvilke løsninger, der vil være optimale?
Vi er eksperter inden for låsesystemer, og vi står altid klar til at råde og vejlede dig, når du overvejer et nyt låsesystem. Blandt andet skal du overveje om det er et elektronisk låsesystem, der vil gavne jer bedst eller om et traditionelt låsesystem vil passer bedre til jer. Ligegyldig hvad du vælger, så kan du være sikker på, at Kystens Låseservice ApS, hjælper dig med at vælge en sikker og behovstilpasset løsning.

Ruko_Yale_Doorman
Har du spørgsmål eller brug for vejledning?
Kontakt os her
30 962 962
salg@kystenslaase.dk
Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.