Ekstra Låse

EKstra Låse

Ekstra Låse er en rigtig god ting at få monteret både
privat og i din virksomhed.

At man ikke får indbrud kan vi desværre ikke garantere,
men vi kan love, at vi gør det svært for tyven at komme ind så, sandsynligheden for at ubudne gæster, falder markant.

Vi tilbyder montering af Ekstra låse i bla. Hoveddøre, Terrassedøre, Vinduer, Porte, Låger osv.

 
Ruko-Kasselaas-RD1622

Ruko Serie 600

Serie 600 Serie 600 kan genkendes på det trapezformede nøglehoved. Serie 600 er en teknologi fra 1980’erne, og yder væsentligt bedre aflåsning end Serie 500 bl.a. fordi der er bore-sikring af cylinderen. Men det er en teknologi som ikke længere er tidssvarende eller lever op til de krav, man bør stille til aflåsning af boliger.

I stedet er det oplagt at vælge et låsesystem til hjemmet, som er patenteret. Hvis du vælger et patenteret låsesystem som fx Serie 1200 eller Garant Plus, betyder det, at nøglerne ikke kan kopieres uautoriseret. Du vil derfor altid have et overblik over hvem der har nøgler til dit hjem.

 
 

 

Fakta om Serie 600

Ruko Serie 500

For mange er nøglen med det runde hoved velkendt og en nøgle vi er vokset op med. Serie 500 blev lanceret i 1930’erne, og er stadig velegnet til aflåsning af skabe eller lignende, hvor der ikke opbevares ting af større værdi. Men det er ikke en teknologi, som kan anbefales til udvendige døre. Mange Serie 500 låse har en del år bag sig, og der er derfor også typisk en del uautoriserede nøgler i omløb.

Det at der potentielt kan være en del uautoriserede nøgler omløb betyder, at du ikke kan være sikker på hvem der egentlig har nøgle til dig hjem. Så derfor er det en god idé at udskifte låsene i dit hjem, hvis du er indehaver af en nøgle med det runde hoved.

ASSA ABLOY anbefaler at udskifte nøglen med det runde hoved til vores patenterede låsesystemer Serie 1200 og Garant Plus. At et låsesystem er patenteret betyder, at en nøgle ikke kan kopieres uautoriseret. Man kan dermed ikke lige smutte forbi en låsesmed, hælebar eller noget helt tredje og få kopieret nøglen. Og dermed har du altid en vished om hvem der har nøgle til dig hjem.

 

Fakta om Serie 500

 

Ruko Serie 1200

Med Serie 1200 får du samme nøgle til det hele!

ASSA ABLOYs låsesystem Serie 1200 er et sikkerhedsprodukt med d12 teknologi til private hjem. Serie 1200 er patenteret, og baseret på d12 teknologien. Og hvor navnet d12 stammer fra, ses tydeligt når man kigger på cylinderen. Hullet i cylinderen hvor nøglen sættes ind – som i fagsprog kaldet profilen – er formet som et d, og den form har ASSA ABLOY patent på.

Tallet 12 henviser til antallet af koder på nøglen. Serie 1200 har dermed dobbelt så mange skæringer på nøglen som fx Serie 600, og derfor er Serie 1200 væsentlig mere sikker. Serie 1200 låsecylinderen er opbygget af 6 avancerede stifter, med 2 kodehøjder pr. stift og 12 kodepositioner pr. nøgle.

Med Serie 1200 får du også samme nøgle til det hele. Det betyder, at du får en nemmere og mere fleksibel hverdag. Det er nemlig slut med at lede i nøglebundtet efter den rigtige nøgle – uanset om du lige skal låse terrassedøren, eller hente posten. Endvidere fås Serie 1200 i tre varianter: Poleret krom, poleret messing og rustfrit look.

Den grønne kodebrik
Med Serie 1200 følger der en grøn kodebrik, der er udformet som en nøgle. Den skal du opbevare et sikkert sted, og så du altid kan finde den igen – for kodebrikken skal anvendes, hvis du gerne vil bestille ekstra låsecylindre. Det giver en helt unik sikkerhed for dig.

Vælger du at investere i et Serie 1200 låsesystem, så vil du udelukkende kunne bestille nye nøgler og låsecylindre hos låsesmede, som er certificerede ASSA ABLOY forhandlere. Vi har tre forskellige slags låsesmede certificeringer, og hver certificering stiller krav til hvad en låsesmed skal have af uddannelse, kurser og forretning.

En samarbejdsaftale med ASSA ABLOY er derfor din garanti for, at hver enkelt låsesmed, uanset hvilken type af certificering de er indehaver af, kan tilbyde dig en professionel service og rådgivning.

Fakta om Serie 1200

Michael Andersen - Serie1200_noeglebundt
Har du spørgsmål eller brug for vejledning?
Kontakt os her
30 962 962
salg@kystenslaase.dk
Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.