Warning: Constant WP_CACHE already defined in /customers/a/c/b/kystenslaase.dk/httpd.www/wp-config.php on line 9 Dørautomatik til erhvervs- & butiksbygninger | Automatisk dørlukker

Dørautomatik

Automatisk dørlukker

Søger du en automatisk dørlukker for en mere smidig trafik gennem travle passager? Mange virksomheder oplever, at der er knudepunkter i deres bygninger, hvor trafikken er større end andre steder. Her skabes der en unødvendig kø, der generer i arbejdsdagen – dette kan nemt undgås med en automatisk dørlukker, der sørger for, at døren bliver åbnet og lukket, når behovet opstår. Der opstår dermed et mere dynamisk flow i trafikken.

Hos Kystens Låseservice tilbyder vi blandt andet dørautomatikker fra GezeDorma og Ruko. Vi står også for monteringen uanset, hvor den automatiske dørlukker skal monteres. Dørautomatikken kan nemlig både anvendes på standard døre samt porte. 

Har du behov for en automatisk dørlukker til en dobbeltdør, sekventielle døre eller lignende, så kan vi ligeledes tilbyde dig en skræddersyet løsning, der passer netop til din virksomhed.

Dørlukkere
Dørautomatik

Dørautomatik

For en virksomheder er der mange gode grunde til, at man bør overveje, hvorvidt en automatisk dørlukker er en smart løsning. Foruden at en dørautomatik mindsker unødvendig trafikprop, så er den samtidig med til at forbedre hygiejnen på kontoret, da medarbejderne ikke længere behøver tage fat i det samme håndtag hver gang de skal ind eller ud af døren. 

En automatisk dørlukker er ligeledes med til at skabe en bedre atmosfære på kontoret, da den let og lydløst skubber døren op uden, at håndtaget trykkes hårdt ned og døren smækkes op. Og medarbejdere der sidder tæt ved døren undgår træk fra en dør, der sjældent bliver lukket.

Dørautomatikken øger ligeledes sikkerheden på kontoret, da man kan vælge, at medarbejderne skal anvende et adgangskort eller en anden læser for at åbne døren – du har derfor mere kontrol over, hvem der kommer ind i din virksomhed. 

Dette sikrer en bekvem adgang – både ved almindelig gang rundt i bygningen, og når man ikke har en ledig hånd til at åbne døren med. Desuden har man med automatisk dørstyring mulighed for at justere åbningstiden på døren, så man ikke kan komme ind på bestemte tidspunkter.

Smidig persontrafik med dørautomatik

Særlig store virksomheder og offentlige insitutioner oplever hver dag en massiv mennesketrafik. Denne trafik betyder, at der kræves et system, der netop kan klare sådan en masse trafik. 

Med en automatisk dørlukker har virksomheden valgt en ideel og driftssikker løsning, der sørger for, at dørene altid åbner og lukker, når trafikken er til det.

Med en dørstyring i store virksomheder er det uhyr vigtigt, at driften og kvaliteten er i top. Er der hele tiden driftsproblemer med dørautomatikken vil det skabe mere gene end gavn, og med en massiv trafikken er det vigtigt, at man prioriterer en driftssikker dørautomatik. 

Med en god automatisk dørlukker kan du også være med til at styre lukkekraften, så der er forskel på standarddøre, branddøre og lignende, samt åbningstiderne på døren. 

Med en automatisk dørlukker fra Kystens Låseservice er både tænkt over det praktiske og det visuelle. Derfor er vores dørautomatikker lavet i moderne og traditionelt design, der gør, at den passe ind i de fleste arkitektoniske bygninger.

Hvis du skulle have nogle spørgsmål til, hvad en dørautomatik kan gøre for jer, så tag kontakt til os her.

Har du spørgsmål eller brug for vejledning?
Kontakt os her
30 962 962
salg@kystenslaase.dk
Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.