Warning: Constant WP_CACHE already defined in /customers/a/c/b/kystenslaase.dk/httpd.www/wp-config.php on line 9 Låsesmed Ølstykke | Autoriseret og billig Låsesmed nær dig - 30 962 962

Ølstykke Låsesmed

Ølstykke Låseservice

Har du brug for en låsesmed i Ølstykke eller omegn? Hos Kystens Låseservice ApS har vi udkørende låsesmede i Ølstykke, som alle tilbyder en sikker og professionel  låseservice til såvel private og erhverv.

På Sjælland er vi de førende låsesmede i sikringsbranchen og yder højeste sikring og kvalitet. Derfor tilbyder vi bl.a. dørtelefoner, alarmsystemer, adgangskontrol og låsesystemer, så din bolig i Ølstykke kan være sikret på bedste vis.

Vi har en bred vifte af kunde-klientel i hele Ølstykke Kommune, lige fra private kunder, offentlige instanser samt erhverv.

Kontakt os

Ruko-sølv-lås-og-håndtag

Ølstykke Låseservice

Som autoriseret låsesmede kan vi tilbyde beboerne i Ølstykke Kommune et totalt. sikkerhedstjek af hjemmet/erhvervet fra top til tå sammen med jer.
Vi giver en professionel vurdering af sikkerheden i dine låse, vinduer og evt. kældre.

Vi ved, hvor vigtigt det er at føle sig tryg i sit hjem, samt at man med sikkerhed kan slukke og lukke ens erhvervsbygning. Derfor sørger vi altid for at vejlede og rådgive inden for sikkerhed og optimering heraf. 

Hvis du har brug for, at vores låsesmed i Ølstykke kommer forbi dit hus/erhvervsbygning, så er du velkommen til at kontakte os på mail eller telefon. Vi er autoriseret låsesmed, der altid fokuserer på at være professionelle, effektive og en god kundekontakt. 

Vi dækker hele Nordsjælland

Kystens Låseservice dækker hele Nordsjælland, så du kan få en god og billig service hos en låsesmed, hvor der er fokus på sikkerhed og kvalitet.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.