Låsesmed Ishøj

Lokal låsesmed i ishøj

Kystens Låseservice ApS er din lokale låsesmed med udkørende låsesmede i Ishøj. Vi er kendt for god kundeservice, effektiv arbejde og et godt håndværk. Du kan derfor altid være sikker på, at du får, hvad du betaler for her hos os. 

Vi tilbyder alt inden for låsesmedsbranchen, så vi kan hjælpe dig fra start til slut med at øge sikkerheden. 
Vores kunder indbefatter både private, erhvervet og det offentlige, og derfor tilbyder vi bl.a. service som:

og meget mere. Har du spørgsmål til os eller vores services, er du velkommen til at kontakte os på telefon, mail eller vores charfunktion.

Kontakt os

Autoriseret låsesmed i Ishøj

Hos Kystens Låseservice har vi mere end 10 års erfaring inden for låsebranchen, så du er sikret professionel hjælp fra en autoriseret låsesmed i Ishøj. Foruden vores mange års erfaring sørger vi altid for at holde os opdateret om, hvad der sker inden for branchen, så vores råd og vejledning altid baserer sig på den nyeste viden inden for låsebranchen. At vælge en låsesmed, der holder sig opdateret via kurser og generel interesse kan have en stor betydning for, hvorvidt du får det mest sikre låsesystem, der yder den optimale beskyttelse af dit hus, erhvervsbygning eller lignende. 

Og er du i tvivl om, hvor godt bygningerne er beskyttet nu, så tilbyder vi et gratis sikkerhedstjek, så du har en forståelse af, hvor meget dine låse, vinduer og døre forhindrer evt. indbrud. Når vi har gennemgået bygningen fra kælder til kvist får du vores vurdering, samt, hvis nødvendigt, et tilbud på, hvad det vil koste at øge sikkerheden.

Vi dækker hele Nordsjælland

Kystens Låseservice dækker hele Nordsjælland, så du kan få en god og billig service hos en låsesmed, hvor der er fokus på sikkerhed og kvalitet.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.