Greve Låsesmed

Greve Låseservice

Kystens Låseservice ApS tilbyder professionel og effektiv låseservice i Greve til såvel private som erhverv. 

Vores udkørende låsesmed i Greve sørger for at hjælpen ikke er længe væk, hvis du har brug for en oplukning akut. Og er du mere interesseret i at øge sikkerheden i hjemmet eller din erhvervsbygning, så vi også sagtens hjælpe dig med dette.

På Vestegnen er vi de førende låsesmede i sikringsbranchen, og vi yder højeste sikring og kvalitet – dét er vi stolte af. Og med en bred vifte af kunder, der spænder fra private, offentlige instanser, erhverv og endda Greve Kommune er vi dit fortrukne valg, når du søger en låsesmed i Greve.

Kontakt os

Din autoriseret låsesmed i greve

Som låsesmed i Greve og omegn ved vi, hvor vigtigt det er med et godt sikkerhedssystem, så man kan følge sig helt tryg i sit hjem. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt dit hjem eller erhvervsbygning er sikret på bedst muligvis, så kan du bestille et sikkerhedstjek hos os – helt gratis. 

Her tjekker vi alle bygningens vinduer og døre, samt en eventuel kælder, så du ved præcis, hvordan din sikkerhedsmæssige situation ser ud. Herefter giver vi gerne vores råd og vejledning samt et uforpligtende tilbud på et sikkerhedssystem, der vil gøre sikkerheden i topklassen.

 Af sikkerhedsservice tilbyder vi bl.a. dørtelefoner, alarmsystemer, adgangskontrol og videoovervågning.  

 Lad Kystens Låseservice ApS’ låsesmed i Greve hjælpe dig med at få et sikkert og trygt hjem.

Vi dækker hele Nordsjælland

Kystens Låseservice dækker hele Nordsjælland, så du kan få en god og billig service hos en låsesmed, hvor der er fokus på sikkerhed og kvalitet.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.