Adgangskontrol gør det nemt at styre, hvem der har adgang til din virksomhed eller bolig.
Adgangskontrol er dog oftest brugt ved virksomheder eller offentlige instanser, til at administrere medarbejdere og brugere.
Fordele ved Adgangskontrol:
Blive fri for nøgler.
Nemt at erstatte bortkommende kort/brikker.
Tidsstyring af adgang.
Undgå uvedkommendes færden.
Få fleksibel kontrol over brugeres adgangsrettigheder.
Få historik over brugeres færden.

 

Traditionel eller elektronisk adgangskontrol 

Som alt andet i dag er adgangskontrol til en bygning, nu også på vej til at blive digital.
Tidligere har man sikret adgangen til en virksomhed, eller bolig, på traditionel vis ved hjælp af nøgler. Men i dag er flere og flere begyndt at skifte over til elektroniske adgangskontrolsystemer.

 

Elektronisk adgangskontrolsystem 

Med et elektronisk adgangssystem har du muligheden for at opnå større sikkerhed og få en notifikation, hvis der er nogen, der kommer ind i en bygning, uden de har tilladelse til det.
Et elektronisk adgangskontrolsystem giver dig derfor et højt sikkerhedsniveau, og du har mulighed for at kontrollere hvem der kan komme ind og ud ved hjælp af adgangskort eller kode. 

 

Adgangskontrol til virksomheden 

En central del af enhver virksomhed er deres sikkerhed. Derfor er et effektivt adgangskontrolsystem, der kun tillader adgang for personer med de rette adgangsgivende elementer vigtigt, da det er med til at højne den generelle sikkerhed i virksomheden betragteligt.
Til virksomheder er det også muligt at tilskrive personlige koder til hver enkelt medarbejder, der udstyres med et adgangsgivende kort eller kode. På den måde får du et præcist overblik over hvem, der har adgang til bygningen hvornår.
Med et elektronisk adgangskontrolsystem til virksomheden får du derudover muligheden for at kombinere både adgangskontrol og tyverialarm, da du modtager notifikationer, hvis uvedkommende trænger ind i bygningen. 
 

Vi leveringsdygtige af flere producenter.

Salto Systems

Simons Voss

Scantron

Smart-Air

Aperio

YaleDoorman_Komplet Manual

 

Nedenfor ses et lille udvalg af typer af adgangskontrol.
Kontakt Kystens Låseservice ApS idag, for et uforpligtende tilbud.

Tlf. 30 962 962