Warning: Constant WP_CACHE already defined in /customers/a/c/b/kystenslaase.dk/httpd.www/wp-config.php on line 9 Adgangskontrol - Kystens Låseservice ApS adgangskontrol

Adgangskontrol

Adgangskontrol

Adgangskontrol gør det nemt at styre, hvem der har adgang til din virksomhed eller bolig.
Adgangskontrol er dog oftest brugt ved virksomheder eller offentlige instanser, til at administrere medarbejdere og brugere.

Fordele ved Adgangskontrol:

Hand inserting key card in electronic lock

Traditionel eller elektronisk adgangskontrol

Som alt andet i dag er adgangskontrol til en bygning, nu også på vej til at blive digital. Tidligere har man sikret adgangen til en virksomhed, eller bolig, på traditionel vis ved hjælp af nøgler. Men i dag er flere og flere begyndt at skifte over til elektroniske adgangskontrolsystemer.

Elektronisk adgangskontrolsystem

Med et elektronisk adgangssystem har du muligheden for at opnå større sikkerhed og få en notifikation, hvis der er nogen, der kommer ind i en bygning, uden de har tilladelse til det.
Et elektronisk adgangskontrolsystem giver dig derfor et højt sikkerhedsniveau, og du har mulighed for at kontrollere hvem der kan komme ind og ud ved hjælp af adgangskort eller kode.

Michael Andersen - Ruko_Yale_Doorman

Adgangskontrol til virksomheden

En central del af enhver virksomhed er deres sikkerhed. Derfor er et effektivt adgangskontrolsystem, der kun tillader adgang for personer med de rette adgangsgivende elementer vigtigt, da det er med til at højne den generelle sikkerhed i virksomheden betragteligt.
Til virksomheder er det også muligt at tilskrive personlige koder til hver enkelt medarbejder, der udstyres med et adgangsgivende kort eller kode. På den måde får du et præcist overblik over hvem, der har adgang til bygningen hvornår.
Med et elektronisk adgangskontrolsystem til virksomheden får du derudover muligheden for at kombinere både adgangskontrol og tyverialarm, da du modtager notifikationer, hvis uvedkommende trænger ind i bygningen.

Vi er leveringsdygtige af flere producenter

Produkteksempler

Salto-lås-med-brik

Salto xs4 mini

Dør-med-låse

SimonsVoss

Scantron-nøgleløs-lås

Scantron

Har du spørgsmål eller brug for vejledning?
Kontakt os her
30 962 962
salg@kystenslaase.dk
Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.